Gratis föreläsning

Kost och fysisk träning för golf


Gratis föreläsning till golfklubben och stöd till barncancerfonden


Favorit i repris! Precis som i fjol ger nu Golfkost Sveriges alla golfklubbar chansen att få en föreläsning om "Kost & fysisk träning för golf" på klubben - helt gratis!


Kostföreläsaren Stefan Hylén kommer helt enkelt att välja ut en av de golfklubbar som ni gör intresseanmälningar för på Golfkosts facebooksida och sedan besöka denna under våren för att hålla en gratis föreläsning.


Att göra en intresseanmälning för din klubb är enkelt. Du går bara in på Golfkosts facebooksida där du:


1. gillar inlägget 2.  skriver klubbens namn i kommentarsfältet. Klart! Nu har din klubb chans att bli utvald till gratisföreläsningen.


Som tack för din intresseanmälning skänker Golfkost också 1 kr till barncancerfonden för de första 1000 anmälningarna. Så gå in på Golfkosts facebooksida och gör en insats både för din klubb och för barncancerfonden. Anmälningar av samma klubb från flera olika personer är bara trevligt och hjälper oss att nå 1000 anmälningar snabbare. 


Du som intresseanmäler din golfklubb har dessutom chansen att få en bonus du personligen kommer ha nytta av. Två lyckliga personer kommer att få produkter från UnderPar Golf Nutrition. En hel låda med Energy Bars eller ett flak med Protein Drinks. Det lär räcka en bra bit in på golfsäsongen! 


 


 

Ytterligare information: Utvald golfklubb kommer att publiceras på Facebooksidan under vecka 7 samt även kontaktas för gratiserbjudandet. Gratisföreläsningen är 1 timme och gäller för maximalt 50 personer på golfklubben vid ett tillfälle. Golfklubben står för lokal men PC-projektor medtager föreläsaren. Datum för föreläsningen förläggs i första hand till en lördag eller söndag och i andra hand vardagar kvällstid. Eventuell reseersättning till och från golfklubben tillkommer som enda kostnad. Golfkost kommer enväldigt att välja ut en golfklubb av alla de som gör en intresseanmälning. Detta är inte att betrakta som ett lotteri utan en endast en intresseanmälning till möjligheten att få en föreläsning utan någon kostnad för golfklubben. Detsamma gäller utdelningen av produkterna från UnderPar Golf Nutrition, dvs Golfkost kommer enväldigt att välja ut två anmälande personer som därefter får produkterna tillskickade sig.


I fjol gick gratisföreläsningen till Kalmar Golfklubb. De samlade ihop ett stort gäng juniorer som fick lyssna på tips och råd om hur de ska äta och dricka för att orka prestera sitt bästa på golfbanan.

Copyright & copy: Golfkost 2007-2019 All rights reserved.