Personlig rådgivning

Kost och fysisk träning för golf


Är du elitgolfare och intresserad av att ha en personlig kostrådgivare knuten till dig. Kontakta Stefan Hylén på Golfkost så skapar vi tillsammans en helhetslösning för din golfsatsning. 


Du får en helt egen kvalificerad kostutbildning speciellt framtagen för dig och din golfsatsning. Du får all coaching du behöver om vilken kost och träning som är rätt för just dig. Vi fokuserar helt och hållet på hur du ska äta, dricka och träna för att nå optimala resultat på golfbanan.


Upplägget börjar alltid med att du ska skriva ner allting du äter och dricker under en vecka samt vilken form av träning du ägnar dig åt, såväl golfträning som fysträning. Därefter gör vi en inledande analys av ditt kostintag. Med den som grund utvecklar vi sedan kontinuerligt din egen förståelse för hur du ska äta och dricka för att kunna prestera optimalt. 


Teman som coahingen kommer ge dig full koll på när det gäller din golf är:


 - Golf och koncentration

-  Näringsämnen och golf

-  Golfprestation och vätska

-  Vad ska man dricka på golfbanan?

-  Golfprestation och fysisk träning

-  Måltidssammansättning för golfspelare


 

"På elitnivå kan det vara svårt att utvecklas ytterligare en nivå. Stefan hjälper golfare att utvecklas genom att få kontroll över vad man stoppar i sig och varför. Detta ökar förutsättningarna att lyckas på golfbanan" 


Therese Nilsson - collegespelare USA   


 

 

För dig som vill öka din kunskap om kost och golfprestation men inte är intresserad av personlig kostrådgivning finns nu möjlighet att beställa en sammanfattande skrift av Golfkosts specialframtagna utbildnings-material. Skriften "Kost för Golf" (50 sidor) innehåller totalt sex instruerande kapitel med massor av konkreta tips som kan användas direkt på golfbanan.


Vill du bläddra lite i skriften finns några utvalda sidor i smakprovet.


Pris 159 kr + fraktavgift (39 kr).


Copyright & copy: Golfkost 2007-2019 All rights reserved.